NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Tips voor goedkopere meubels in 2020

1 Minuten lezen

In dit artikel worden een paar tips gegeven hoe jij geld kan besparen op meubels, zoals tafels, in 2020. Meubels kopen is meestal erg duur. Daarom willen wij jou helpen zodat je leuke meubels en tafels kan kopen voor je nieuwe interieur voor een lage prijs. Met deze tips kan je honderden euro’s besparen. Pas deze tips toe en zie de resultaten met eigen ogen. 

Kwaliteit

Ook al moet je proberen zoveel mogelijk geld te besparen, is het niet de bedoeling om zo goedkoop mogelijk te kopen. Er moet altijd kritisch gekeken worden naar de kwaliteit die je koopt. Je kan wel een hele goedkope tafel kopen, maar als deze na een jaar kapot is, ben je nog duurder uit. Je moet dus altijd kijken voor zo goedkoop mogelijk maar wel met een goede kwaliteit die lang mee gaat. 

Importeer vanuit buitenland

Een handige tip is om eens online te kijken op websites die producten leveren vanuit het buitenland. Aliexpress is een goed voorbeeld. Hier staan genoeg meubels op en voor een hele lage prijs. Je kan hierdoor honderden euro’s besparen. Natuurlijk heeft dit ook z’n nadelen. Je kan het meubelstuk niet testen. Kijk daarom altijd goed naar de specificaties en of je hem echt mooi genoeg vindt. Terugsturen is bij dit soort websites niet echt een optie. 

Efficiënt kopen

Een slimme tip die wij je willen meegeven is: Als het kan, koop zoveel mogelijk meubels bij één winkel. Of koop tweedehands meubilair die je zelf opknapt met gaasschijven, lak of verf. Het is handig om zoveel mogelijk van je benodigde meubels bij één aanbieder te kopen omdat je op deze manier waarschijnlijk veel korting krijgt. Je kan vaak een deal sluiten met meubelwinkels. Hoe meer je in één keer koopt, hoe meer korting je krijgt. Daarnaast is het ook handig omdat je meubels dan waarschijnlijk ook beter bij elkaar passen.

Gerelateerde berichten
Interieur

Hoe omgaan met afvalverwerking na een huisontruiming

4 Minuten lezen
Verhuizen is een grote klus, die gepaard gaat met veel afval dat moet worden opgeruimd. Van ongewenste meubels en grote keukenapparatuur tot…
Interieur

Tips voor het inrichten van een kleine keuken

2 Minuten lezen
Heb jij weinig ruimte in je keuken? Of ben je van plan om een nieuwe kleine keuken te gaan kopen? Dan is…
Interieur

Doe het zelf: houten vloer oliën

2 Minuten lezen
Je houten vloer oliën moet natuurlijk twee keer per jaar gebeuren. Dit weekend ben je van plan een weekendje weg te gaan….
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *