NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Tips om jouw slaapproblemen te verbeteren

2 Minuten lezen
slaapproblemen verbeteren

Slaapproblemen zijn verschrikkelijk, maar je bent niet de enige en er iets aan te doen!

Wil je gezond leven, dan moet je goed slapen. Een boxspring Gustavo is een luxe bed waar je helemaal je rust kunt pakken. Goed slapen zorgt er namelijk voor dat je hersenen en je lichaam herstellen en weer klaar zijn voor een nieuwe dag. Slaapproblemen zijn dus problematisch en daarom heb ik enkele tips voor je om deze te gaan verbeteren.

Stop met overdenken

Zelf heb ik ook een tijdje last gehad van slaapproblemen en dus weet ik hoe vervelend dit kan zijn. De reden voor mijn problemen was dat mijn ex-vriendin het uitmaakte en deze klap kwam toentertijd hard aan. Een tijdje zat ik flink in de put en kon ik s ’avonds niet meer slapen. Een goede les die ik hieruit heb geleerd is om niet te overdenken, want je maakt alleen jezelf gek. Een goede manier om tot rust te komen is om je ogen dicht te doen en te visualiseren voor het slapen gaan. Denk bijvoorbeeld aan een rustige en vredige plek waar je helemaal alleen van de natuur geniet. Dit kan je weleens flink kalmeren, waardoor de kans groter is dat je wel goed gaat slapen.

Probeer je stress te verminderen

We hebben allemaal weleens last van stress en sommige zelfs een hele hoop, maar het is niet goed voor onze slaapproblemen. Veel slaapproblemen komen zelfs door de stress. Probeer de stress in je dagelijkse leven dus te verminderen. Met een boxspring Gustavo gaat dat makkelijk. Ga problemen niet uit de weg, maar pak ze aan. Zoek desnoods hulp bij mensen die in een soortgelijke situatie hebben gezeten. Ken je deze niet, kijk dan eens op het internet. Belangrijk is om de stress niet mee te nemen in je slaapkamer, want daar wil je tot rust komen en herstellen van de indrukken die je opgedaan hebt gedurende de dag.

Neem voldoende slaap en ga op tijd naar bed

Logische stappen die je kunt zetten om langzamerhand van je slaapproblemen af te gaan komen zijn eigenlijk heel basis. Ga op een vaste tijd (bijvoorbeeld tien uur) naar bed en slaap altijd ongeveer tussen de zes en acht uur. Zorg bij het slapen voor een goed bed (bijvoorbeeld een boxspring), een donkere kamer en een stille omgeving. Dit gaat je helpen om lekkerder te slapen.

Jouw probleem is niet vreemd

Zoals in de intro al vermeld, meerdere mensen hebben last van slaapproblemen. Om deze te verbeteren zal je terug moeten naar de basis. Op tijd naar bed, licht en geluid uit (telefoon bijvoorbeeld op vliegtuigstand) en voldoende slapen. Zorg voor een goed bed, want je bed geeft je de ondersteuning die je nodig hebt. Mijn elektrische boxspring is fantastisch, sinds ik die heb weet ik waar de term schoonheidsslaapje vandaan komt. Een echte aanrader voor moeilijke slapers. Maar het allerbelangrijkste voor jou is om je stress niet mee te nemen in de slaapkamer en de rust nemen die je lichaam en je hersenen verdienen.

Gerelateerde berichten
Slapen

Ontdek de geheimen van matrasvulling en wat erin zit

4 Minuten lezen
Heeft u zich ooit afgevraagd wat er allemaal komt kijken bij het pluchen comfort van uw matras? De meeste mensen besteden niet…
Slapen

Leukste uitjes in en rondom Noordwijk

1 Minuten lezen
Een dagje weg of een lekker lang weekend weg in Noordwijk, wie wilt dat nou niet? In Noordwijk zult u zich niet…
Slapen

Het beste matras voor op uw boxspring

2 Minuten lezen
Voor een goede nachtrust is een matras van groot belang. Een boxspring heeft van zichzelf al een goede vering, waardoor u op…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *