NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Opslagplaats voor uw inboedel

1 Minuten lezen
opslagplaats voor inboedel

In het geval u een opslagplaats voor uw inboedel wilt hebben voor blijvende of tijdelijke aard kunt u bij ons opslagbedrijf terecht. Het is bij ons mogelijk om een opslagplaats te huren die ruim en mobiel is. Dat wil zeggen dat ze voldoende opslagruimte bezitten om de inboedel van een huis te kunnen bevatten en dat ze bovendien bij u op de stoep kunnen worden bezorgd en afgehaald. Als u een verhuislift nodig hebt voor het ontruimen, kunnen wij jou ook daarin ondersteunen.

Zo kunt u een opslagplaats krijgen waar u uw spullen kwijt kunt indien u van plan bent om binnenkort te verhuizen. Dat kan nodig zijn mocht u niet direct de nieuwe woningen kunnen betrekken, maar wel gelijk uit de oude moeten vertrekken. Verder zijn er nog situaties waarin men een huis wil opknappen en dan liever niet wil dat de meubels beschadigd raken tijdens dat proces. Daarnaast kan men een opslagplek gebruiken wanneer u bijvoorbeeld een winkel heeft met een wisselende voorraad die zo kon schommelen dat u soms een extra opslagplaats nodig hebt.

Opslag en verwarming

Een opslagplaats die van alle gemakken is voorzien kunt u ook bij ons krijgen. Zo is het een optie om een opslagbox te nemen die eerst wordt gebracht. Deze wordt vervolgens door u gevuld met de inboedel die u opgeslagen wilt hebben. Daarna zal een autolaadkraan de goederen naar een beveiligde opslagplaats brengen. Daar staat het onder ons toezicht en bewaking. Verder is een voordeel van deze locatie dat alle opslagruimten daar worden voorzien van verwarming. Zodoende kan het in de winter op een normale temperatuur blijven waardoor bezittingen die gevoelig zijn voor temperatuurswisselingen heel blijven. Op die wijze kan een opslagplaats huren een uitkomst voor u zijn.

Overige diensten voor berging van spullen

Wilt u nog overige diensten van ons bedrijf ontvangen? In dat geval kunt u een opslagplaats krijgen die van maat verschilt. Er zijn grote formaten zeecontainers en er zijn kleinere van enkele meters lang. Wil men een passende opslagplaats neem dan contact met één van onze vakmannen op.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Een huis kopen of huren, wat is financieel mogelijk?

2 Minuten lezen
Het kiezen tussen het kopen en huren van een huis is een belangrijke beslissing die van invloed is op je financiële toekomst….
Verhuizen

Uit een huurwoning verhuizen: Belangrijke stappen en tips

1 Minuten lezen
Het verlaten van een huurwoning kan een complex en stressvol proces zijn, maar met de juiste planning en voorbereiding kan het soepel…
Verhuizen

Verhuizen binnen de grachtengordel van Amsterdam

2 Minuten lezen
Verhuizen binnen de grachtengordel van Amsterdam kan een uitdagende ervaring zijn. Vanwege de smalle straatjes en historische gebouwen, kunnen de verhuiskosten en…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *