NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

De Wit Hekwerken voor schuifpoort als extra beveiliging

1 Minuten lezen
schuifpoort beveiliging

Is je hekwerk van De Wit Hekwerken eindelijk geplaatst maar heb je niet nagedacht over de afsluiting bij je oprijlaan? Bij De Wit Hekwerken kan je ook terecht voor verschillende poorten. Een van de meest verkochte poorten is de schuifpoort. Deze poort kan worden als afsluiting voor je terrein en heeft vele voordelen. Alles over de schuifpoort lees je in dit artikel.

Soorten schuifpoorten

Er zijn eigenlijk twee soorten schuifpoorten: van hout en van metaal. Bij houten poorten kan je kiezen tussen geïmpregneerd hout of hardhout, variërend in levensduur en daardoor ook prijs. Wil je zelf aan de slag met houten hekken en poorten? Dan kan je schuurmateriaal en een beschermpad schuren goed gebruiken voordat je er lak er verf op doet. In het geval van metalen schuifpoorten kan je kiezen uit sierpoorten, spijlenpoorten en dubbelstaafmat poorten. De laatste twee worden vooral gebruikt bij het afsluiten van zakelijke terreinen omdat ze zo stevig zijn.

Automatisatie

Een handige maar vooral fijne toevoeging is het automatiseren van de schuifpoort. Dit zorgt ermee dat je de poort kan openen van een afstand met een handzender of je telefoon. Dit zorgt ervoor dat je niet meer wind of regen hoeft te trotseren om de poort open te doen. Daarnaast zorgt het automatiseren ervoor dat andere mensen niet zomaar de poort open kunnen doen.

Extra veiligheid

De schuifpoort op zichzelf biedt al extra beveiliging aan jouw terrein. Voor extra veiligheid zijn er nog een aantal toevoegingen die je kan doen. Zo kan je bijvoorbeeld een camerasysteem installeren die gericht is op de poort. Dit zorgt ervoor dat je altijd weet wat er voor je poort afspeelt.

Vind je het onnodig om continue bewaking te hebben bij je poort maar wil je wel graag weten wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld? Dan kan je kiezen voor een audio of video intercom. Bij een video intercom zie je ook nog degene staan die heeft aangebeld. Hierdoor kan je zelf bepalen of je de persoon vertrouwt en toelaat.

Voor extra beveiliging op je poort en eventueel het hekwerk kan je ook anti klimbeveiliging laten monteren. Hierdoor wordt het haast onmogelijk om over de poort en het hek te klimmen door de scherpe toevoegingen.

Gerelateerde berichten
Tuin

Terras tafel: De Ideale Aanvulling op Jouw Buitengenot

3 Minuten lezen
Terras tafels zijn een essentieel onderdeel van ieder buitenverblijf. Of je nu een ruim terras hebt waar je regelmatig gasten ontvangt of…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *